VOLWASSENEN

Onbeperkt Virtual Reality, arcades, consoles en PC’s

KINDEREN en STUDENTEN

Ben je jonger dan 18 jaar of studeer je nog? Dan kan je genieten van een extra lage prijs! Gratis voor kinderen jonger dan 6 (mits begeleiding).

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Aarzel niet om een mailtje te sturen, even te bellen of ons te contacteren via Facebook. We zullen je met veel plezier zo snel mogelijk helpen!

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag niet. Op andere dagen moet je wel reserveren. Een groep van minstens 8 personen is dan wel noodzakelijk. Op feestdagen hanteren we aangepaste openingsuren. Ook dan is het NIET noodzakelijk om te reserveren.

Werken de arcades op muntjes?

Neen! Je betaalt eenmalig de inkomprijs. ALLE toestellen zijn dan free-to-play. Muntjes werpen is verleden tijd 🙂

Moet ik betalen om een bordspel te spelen?

Nee hoor, voor het spelen van bord- en kaartspelletjes moet je niets betalen! We vragen wel om regelmatig een drankje of een snackje te bestellen aan de bar.

Kan ik blijven eten?

Aan de bar kan je terecht voor chips en verse popcorn. Wil je graag wat meer? Op wandelafstand vind je verschillende fijne eetgelegenheden. Of wil je liever iets halen of bestellen en opeten in onze gezellige boardgameroom? Dat mag ook! Borden en bestek kan je gratis vragen aan de bar.

Mag ik taart of pannenkoeken meebrengen voor mijn verjaardagsfeestje?

Ja hoor! Zolang wij ook een stukje krijgen 😉
We vragen alleen om geen eigen drank mee te brengen. Wil je iets opwarmen? Aan de bar is er een microgolfoven voorzien.

Hoe kan ik betalen?

We aanvaarden cash, Payconiq, Bancontact en de meest courante kredietkaarten. Bitcoin, etherium of andere cryptomunten aanvaarden we helaas niet.

Klaar om mee te spelen?