VIRTUAL REALITY

Uiteraard kan je hier bij Game-INN terecht voor de zotste Virtual Reality games en ervaringen! Hier zijn enkele van onze aanraders!

ROBO RECALL

SINGLEPLAYER

Robo Recall is een van de beste VR-games tot nu toe! In deze futuristische wereld zijn de robots die gemaakt zijn op ons te helpen compleet losgeslagen en het is aan jou om het probleem om te lossen.

Er valt dus niets anders te doen dan alle robotten neer te knallen, op te blazen of uiteen te rukken! En bijzonder mooi afgewerkt spel boordevol actie en humor.

BEAT SABER

SINGLEPLAYER

Beat Saber is DE Virtual Reality rage van het moment! Sla op maat van de muziek de rode en blauwe blokken kapot met je light saber in ware Jedi stijl!

Niet alleen is dit een geweldige rythme spel, het is ook nog eens een zeer goede workout! Veel zweetplezier gegarandeerd!

MARVEL POWERS UNITED VR

1 TOT 4 SPELERS CO-OP

Verzamel het ideale superhelden team en verdedig de melkweg! Dompel je onder in een explosief co-op gevecht met je vrienden en vecht op de meeste iconische locaties van het Marvel universum. Kies je favoriete superheld uit maar liefst 18 verschillende personages zoals Dr. Strange, Storm, Black Panther, Wolverine en nog veel meer!

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om een echte superheld te zijn? Dan is Marvel Powers United VR echt iets voor jou!

DEAD AND BURIED

1 VS 1, 2 VS 2, TOT 4 SPELERS CO-OP

Stap in een wereld van revolverhelden en spoken in Dead and Buried. Grijp de Oculus Touch controllers en laat zen dat je de beste schutter van het wilde westen bent in deze online multiplayer shooter.

Je kan dueleren in een ouderwetse saloon, een losgeslagen trein overvallen of span samen met je medebandieten tegen hordes van monsterlijke creaturen.

Meer info vind je hier.

JOB SIMULATOR

SINGLEPLAYER

Je bent beland in het jaar 2050. Jobs zijn er niet meer want die worden nu allemaal uitgevoerd door robots. Maak kennis met de “job simulator” om te ervaren hoe het moest geweest zijn om een echte “job” uit te voer.

Spelers kunnen de gloriejaren van hard werken herbeleven. Ervaar zelf hoe het is om een gourmet chef te zijn, winkelbediende, kantoorambtenaar of garagist en meer!

Job simulator is een bekroond VR-puzzelspel vol dwaze humor. Een echte aanrader voor wie eens wat anders wilt dan de zoveelste shooter!

SUPERHOT

SINGLEPLAYER

Laat je verbluffen door Superhot VR. Een fantastische shooter met vleugje surrealisme. Kies de juiste tactiek en voel je een echte actieheld in deze geweldige Virtual reality game.

GORN

SINGLEPLAYER

Gorn is een belachelijk brutaal en geweldadig VR gladiatoren simulator. In het spel zal je de vijand op creatieve manier om het leven kunnen brengen. Kies uit tal van wapens zoals zwaarden, bijlen, nunchakus, pijl en boog… en nog veel meer!

Laat uw fantasie de vrije loop in het meeste brutale en bloederige game van het moment!

RICK AND MORTY VIRTUAL RICK-ALITY

SINGLEPLAYER

De brilliante Rick en zijn kleinzoon Morty hebben zich geteleporteerd naar je woonkamer voor een Virtual Reality avontuur. Je speelt als een Morty kloon en ontdekt de garage van Rick, het huis van de family Smith en buitenaardse werelden.

Aangezien je een Morty kloon bent moet je alle trauma’s verwerken die er bij horen. Stap door portalen naar andere planeten en help Rick met bizarre experimenten (of juist niet).

THEBLUE

SINGLEPLAYER

Heb je nog geen ervaring met Virtual Reality of met games in het algemeen? Dan is theBlu de ideale instap! TheBlu biedt verschillende “VR-experiences” onderwater waar je de meest fantastische dieren zoals vissen, kwallen, schildpadden en zelfs een walvis voorbij zal zien zwemmen.

KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

LOCAL MULTIPLAYER

Je zit alleen in een kamer met een bom voor je, de tijd loopt af en je hebt geen idee hoe je de bom moet ontmantelen… Gelukkig zijn je vrienden, collega’s of familie dichtbij met de handleiding! Door te communiceren moet je als team de puzzels zien op te lossen.

Keep Talking and nobody explodes is ideaal als teambuilding activiteit!

REC ROOM

ONLINE MULTIPLAYER

Rec Room is de leukste virtuale locatie om met vrienden vanuit de hele wereld samen te komen. Je kan intense multiplayer games spelen zoals Paintball, Laser Tag, Quest en Rec Royale of gewoon wat relaxen met je maten in het park.

Er zijn duizenden gamerooms en events gemaakt door andere spelers die je kan ontdekken. Elke dag worden er meer toegevoegd! Je kan zelfs je eigen kamer maken met je vrienden.

STAR TREK BRDIDGE CREW

ONLINE MULTIPLAYER CO-OP

In Star Trek Bridge Crew wordt je volledig ondergedompelt in het immense universum van Star trek. Het spel plaatst jou en je vrienden in het hart van de U.S.S. Aigis. Je missie: exploreer een groot gebied in de ruimte dat bekend staat als The Trench, in de hoop om een nieuwe wereld te vinden voor the Vulcan. Je bent echter niet alleen in dit gebied, ook de Klingon Empire is hier actief. Hun aanwezigheid is gevaarlijk voor de plannen van de Federatie.

Maak strategische beslissingenen coördineer acties met je crew om missies te vervolledigen. in co-op kan je een team vormen met 4 spelers. Ieder zal een rol op zich moeten nemen: Captain, Helm, Tactical of Engineer.