WIE ZIJN WIJ?

Game-INN is een organisatie door en voor Gamers! Games zijn onze grootste passie en dit willen we met iedereen kunnen delen!

De locatie

We willen iedereen de kans geven om games in al zijn facetten te ontdekken, daarom bieden we aan iedereen een locatie aan waar je samen met je vrienden naar toe kan gaan om te spelen. We willen een zo breed mogelijk aanbod bieden, alle soorten spellen van oud tot nieuw, pc of console en zelfs bordspellen, alles moet mogelijk zijn!. Niet alleen moderne games komen dus aan bod maar ook de klassiekers in onze retro room. Voor iedereen die is opgegroeid met Mario en Sonic val er heel wat nostalgie te beleven. Maar ook voor de jongere generatie is het fantastisch om te zien hoe games de laatste decennia zijn gegroeid.

We bieden dus tal van consoles, PC’s, arcades en bordspellen aan. Deze zijn volledig ter beschikking voor iedereen tijdens de openingsuren van Game INN. Uiteraard vragen we aan iedereen om al het materiaal met respect te behandelen.

Events

Naast het openstellen van de lokalen organiseren we tal van activiteiten, de meeste zullen uiteraard met games te maken hebben maar dat is niet noodzakelijk. Eén van die events is Buttonbash, een evenement gericht naar fightgames waar we verschillende toernooien organiseren.

Het is zeker onze bedoeling om hier in te groeien zodat we in de loop der tijd meer en andere events kunnen organiseren.

Ondersteuning

Ook aan andere organisaties en evenementen willen we graag ondersteuning bieden. Doen jullie een activiteit rond games en heb je nood aan materiaal? Wil je zelf een evenement organiseren en je hebt een locatie nodig? Allemaal geen probleem, wij helpen je graag verder!