WAT KAN JE SPELEN?

VIRTUAL REALITY

Game-INN biedt één van de eerste Virtual Reality Arcades van Belgïe! Onze drie Oculus Rift en drie HTC Vive setups zijn ideaal om je te onderdompelen in een andere wereld.

CONSOLES

Samen lokaal met je vrienden spelen is bij ons van primair belang! Daarom vind je bij ons verschillende consoles zoals de Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360 en Xbox One. Je kan bij ons samen Rock Band Spelen of eens gek doen met de Kinect! Of plof samen met je vrienden in de zetel en speel op groot scherm spellen als Mario Kart, Nintendoland, Ultimate Chicken Horse, Speedrunners en veel meer!

VINTAGE ARCADES

Voor de coolste en mooiste game-ervaring moest je vroeger gewoon in een lunapark met arcades zijn! Daarom hebben we bij Game-INN maar liefst 5 arcade toestellen gevuld met zowat elk klassiek arcade spel dat er bestaat! Elke klassieker is bij ons te spelen! Denk maar aan Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Street Fighter, Mortal Kombat en veel meer!

RETRO GAMING

Niets zo leuk als terugkeren naar waar het allemaal begon met Retro Games! Wie herinnert er zich niet de eerste Mario en Sonic Games? Of Crash Bandicoot? Of Mortal Kombat? Of Tekken? Er zijn gewoon teveel parels om ze allemaal op te noemen! We hebben bij Game-INN 10 verschillende Retro game setups met consoles zoals de NES, SNES, Master System, GameCube, XboX, Dreamcast, PSX, PS2 enzovoort!

BOARD & CARDGAMES

Niet alle games hoeven elektronisch te zijn, ook bord- en kaartspellen komen ruim aan bod!

LAN-AREA

Zoek je een toffe locatie om zelf een LAN te houden met je vrienden? Dan is Game-INN de ideale plek! We bieden met onze ruimte 20 plaatsen!