WAT KAN JE SPELEN?

VIRTUAL REALITY

Game-INN biedt één van de eerste Virtual Reality Arcades van België! Onze drie Oculus Rift en twee HTC Vive setups zijn ideaal om je onder te dompelen in een andere wereld.

CONSOLES

Samen lokaal met je vrienden spelen is bij ons van primair belang! Daarom vind je bij ons verschillende consoles zoals de Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360 en Xbox One. Speel samen Rock Band of doe eens gek met de Kinect! Plof samen met je vrienden in de zetel en speel op groot scherm Mario Kart, Nintendoland, Ultimate Chicken Horse, Speedrunners en veel meer!

VINTAGE ARCADES

Voor de coolste en mooiste game-ervaring moest je vroeger in een lunapark met arcades zijn!  Dankzij onze talloze toestellen kan je dit gevoel bij Game-INN herbeleven! Elke klassieker is bij ons speelbaar! Denk maar aan Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Street Fighter, Mortal Kombat en veel meer!

RETRO GAMING

Niets is zo leuk als terugkeren naar waar het allemaal begon: Retro Games! Wie herinnert zich niet de eerste Mario en Sonic Games? Of Crash Bandicoot? Mortal Kombat? Tekken? Er zijn teveel parels om ze allemaal op te noemen! We hebben bij Game-INN talloze Retro game setups met consoles zoals de NES, SNES, Master System, GameCube, XboX, Dreamcast, PSX, PS2 en nog veel meer!

BOARD & CARDGAMES

Niet alle games hoeven elektronisch te zijn, ook bord- en kaartspellen komen ruim aan bod!

LAN-AREA

Zoek je een toffe locatie om zelf een LAN te houden met je vrienden? Dan is Game-INN de ideale plek! We bieden met onze ruimte 20 plaatsen!